Hoe zorg je ervoor dat je ex je terug wil?

Als je het net met je partner hebt uitgemaakt, is er een bijzonder grote vraag die je moet beantwoorden. Deze vraag is “Wil je terug met je partner?” Als je van je zelf een sterke reactie voelde, die zegt dat je niet terug wilt naar je ex, kun je hem of haar uit je leven houden, voor een tijdje. Bedenk dat je misschien iets verkeerd hebt gedaan waardoor je partner het heeft uitgemaakt. Je kunt het op een miljoen manieren oplossen, maar als je hart en ziel op het spel staan, moet je zeker het initiatief nemen om liefde te vervangen door zorg in je leven. Daarom heet het “Vergeten van Liefde”.

Voordat je iets doet, moet je jezelf afvragen of je echt terug wilt naar je ex. Je gaat met elke cel in je lichaam om, maar voel je echt liefde? Heb je nog gevoelens voor hem of haar?

Als je antwoordt om een of andere reden, dan ben je op perfect go figure. Maar als je antwoord een duidelijk nee is, dan is dit een groot probleem. U bent zeker geen gewoon mens, die gemakkelijk met een ander kan opschieten en verliefd kan worden. Zelfs als het maar een paar dagen of een week was geweest, dan bent u zeker geen gewoon mens, want u hebt werkelijk de waarde van uw liefde voor een persoon ingezien.

En als je de een na de ander begint te beantwoorden, is de vraag, hou je echt van je ex? Of gebruik je ze als een substituut voor liefde?

Heb je wel eens nagedacht over het langetermijneffect van verliefdheid? Over het algemeen heeft een relatie een sterke basis nodig om te slagen. Sommige mensen die verliefd worden uit liefde zijn normaal. Af en toe wordt een sterke relatie gevestigd op de sterke pijlers van de liefde. Maar voordat je verliefd kunt worden op liefde, moet je er zeker van zijn, dat je van je ex houdt. Anders kan je het heel moeilijk krijgen, en zou je zelfs je gevoel van eigenwaarde kunnen verliezen. Nadat je grondig hebt nagedacht of je echt verliefd bent of niet, kun je met vertrouwen in je beslissing verder gaan.

 

 

Hoe zorg je ervoor dat je ex je terug in je leven wil?

Ik weet het, het is zwaar. Maar je moet je ontspannen. Niemand kan je vertellen wat je moet doen. Wat er kan gebeuren ligt in jouw handen. Zal je het aankunnen? Ik zal u adviseren over wat u moet doen als u uw ex niet terug kunt krijgen.

Maar, het betekent niet noodzakelijk dat je in staat zal zijn om je ex terug te krijgen. Of je in staat bent om je ex terug te krijgen hangt af van je acties en van je vermogen om liefde in je leven te brengen. Eerlijk gezegd, in de meeste gevallen (om de eenvoudige reden dat er niet genoeg vergoedingen zijn voor de diensten van individuele therapie), zou je moeten vertrouwen op de patiënt-relatiebeheer aanpak. Het kan effectief zijn. Maar, voordat je deze strategie kiest, moet je de relatie met je ex nauwkeurig analyseren (vooral, als, gedurende de periode van pogingen om de relatie in stand te houden, de relatie roekeloos is vernietigd).

Echt, het enige wat je kunt doen om een ex terug te krijgen is wat veel psychologen doen om de ex terug te krijgen – een poging doen om de controle over de relatie terug te krijgen. Maar, wat je moet doen is praten met je ex en pogingen doen om een stevige relatie op te bouwen. Als je een poging doet om de controle over de relatie terug te krijgen, zal je ex zich er opnieuw van bewust worden dat er een potentieel risico is om de relatie nieuw leven in te blazen, eens het schijnbaar gelukkige einde begon weg te glijden.

Je moet dus met je ex praten en hem/haar vertellen dat je niet terug wilt naar de vorige fase, maar dat je graag opnieuw wilt beginnen. Ook moet je een poging doen om de relatie op een stevige basis op te bouwen.

En daar, zal je zeker je ex uitputten. Zodra het schijnbare geluk uit je relatie is verdwenen, zal je ex zeker klagen over de oneerlijkheid van dit alles. Veel van dergelijke klachten kunnen leiden tot het vergeten van elkaar. Je moet in gedachten houden dat het onmogelijk is om de vorige magie terug te brengen, en dat je relatie op een heel ander niveau moet gaan werken.

onzekerheden. Creëer onzekerheid. Onthul niet te veel van uw bedoelingen. Vaak krijgt een onweerstaanbare aantrekkingskracht vorm als er een mate van mysterie en charme is, evenals enige onzekerheid. Dit zal je ex nieuwsgierig naar je maken, en dat is wat je wilt.Dus misschien kun je je ex terug krijgen met onzekerheid, en dat is veel krachtiger dan je je misschien bewust bent. Maar, je moet deze strategie begrijpen, en ook hoe kwetsbaar je bent met onzekerheid.

Nu, beoordeling. Het is echt belangrijk te begrijpen wat liefde teweegbrengt. En hetzelfde geldt voor het begrijpen van wat angst en onzekerheid teweeg brengt.