Hoe verdien je geld met het adverteren van affiliate links?

Er zijn talloze manieren om affiliate links te adverteren, en terwijl sommigen van hen niets kosten, kosten anderen in de honderden dollars. Daarom denken veel mensen dat affiliate marketing slechts een ultrageheime verkooptechniek is die kapers gebruiken om een ton snel geld te verdienen.

Hoewel het waar is dat sommige insider trucs tot enige verkoop leiden, is affiliate marketing niet speciaal of zelfs echt geheim. Dat is de reden waarom veel mensen denken dat het is gewoon een van die ³”snel rijk³” regelingen die verandert in een scam wanneer je begint te dromen over het. Hoe om geld te verdienen reclame affiliate links is eenvoudig, en het is zeker geen raketwetenschap.

Het punt is om er gewoon uit te komen en het te gaan doen. Terwijl u misschien in staat zijn om uw baan op te zeggen en een miljoen dollar te verdienen in affiliate marketing in een mum van tijd, als je gewoon hier om te zoeken naar een manier om geld te verdienen online met deze “grote kans”, je bent nog steeds gaat te hebben om wat werk te zetten.

Dit gezegd zijnde, zijn hier enkele basisstappen om geld te verdienen met het adverteren van affiliate links:

1. Word een affiliate van een product dat u wilt promoten

Dit is waarschijnlijk het moeilijkste deel, aangezien er zo veel affiliate programma’s zijn. Voor mensen die net beginnen, zijn ClickBank, Commission Junction en PayDotCom waarschijnlijk de gemakkelijkste om zich voor in te schrijven.

2. Zoek producten om te promoten

Als je effectief affiliate producten wilt promoten, zul je bijna altijd producten willen verkopen waarmee je bekend bent of die je zelf hebt gekocht en gebruikt. Oplichterij en slechte producten zijn moeilijk te verkopen als je er persoonlijk geld aan hebt uitgegeven.

3. Een website opzetten

Dit kan een WordPress blog, een Squidoo lens of een HubPage zijn. U zult over het algemeen willen dat uw website minstens 10 pagina’s heeft, en bij voorkeur meer dan 20. Dit zijn pagina’s die bezoekers willen zien, dus u wilt hiermee bovenaan staan in de zoekmachines.

4. Schrijf een artikel over uw product

U moet, op zijn minst, een “review” artikel schrijven voor uw product. Dit is waar je een beoordeling van het product dat u verkoopt. In dit artikel zult u willen praten over de goede en slechte van het product, en vervolgens een link naar de verkoop van het product pagina op te nemen. Door dit te doen, zult u affiliate verkoop te maken van de mensen die het lezen van uw artikelen.

 

 

5. Squidoo lenses

Squidoo is een geweldige plek om geld te verdienen online inyou kunt affiliate verkopen te maken van de links mensen zullen klikken om het artikel te lezen. Wat je wilt doen is een lens opzetten en over een bepaald onderwerp praten. Squidoo zal veel verkeer naar uw lens brengen en u kunt mensen naar uw affiliate link sturen met behulp van uw links.

6. Hub-pagina’s

Hub-pagina’s zijn online goudmijnen die u veel geld kunnen opleveren als u weet waar u aan begint. Ten eerste, moet u kiezen uit een zeer goede affiliate product te bevorderen. Er zijn mensen die tienduizenden dollars per maand verdienen door alleen maar het juiste affiliate product te kiezen.

Dan moet u 50 of zo artikelen schrijven en ze op uw HubPages plaatsen over dat specifieke product. Al deze artikelen moeten gerelateerd zijn aan dat product, zodat je minimale verwarring hebt over wat je verkoopt.

Het beste deel is, als je hebt geschreven een bos van deze artikelen door jezelf, dan kun je gewoon post een link naar het affiliate product in de resource vak van het artikel zelf. Als je die link onderaan elk artikel zet, dan zul je affiliate verkopen maken van de links.

Dit is een van de meest effectieve manieren om online geld te verdienen met de verkoop van affiliate producten.

Als u online geld wilt verdienen met de verkoop van affiliate producten, moet u de gebruikelijke regels van het zakenleven vergeten, en een redelijk geprijsd product met een hoge winstmarge schrijven. Dan, hebben een goede verkooppagina die goed converteert.

Zet dan een aantal verschillende websites op en zorg voor een aantal verschillende artikelen die linken naar je affiliate pagina.

Als u deze eenvoudige stappen volgt, zult u affiliate verkopen maken en uiteindelijk online geld verdienen.Programma’s die u gemakkelijk geld bieden zijn de tijd en moeite niet waard.

Als je online geld wilt verdienen met de verkoop van affiliate producten, moet je in staat zijn om een promotie voor een websiteprogramma door te zetten.

Ik heb je net laten zien hoe je dat moet doen, in een stap-voor-stap gids.

je hoeft niet eens een website te hebben

je hoeft zelfs geen vaardigheid in web design te hebben

je hoeft niet eens inhoud voor je website te schrijven.

alles wat nodig is om online geld te verdienen is een computer en een internetverbinding.

dit is hoe je online geld verdient;

je promoot websites van anderen en verdient een commissie voor elke verkoop die je doet.