De beste thuisbehandeling voor acne

Ja, u leest het goed! Acne kan thuis worden behandeld met een gezichtsbehandeling en een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen. Dit kan u honderden euro’s besparen en u ook in staat stellen om plezier te hebben, en weg te komen met een schonere, jonger uitziende huid. Het belangrijkste om te onthouden is dat het volgen van een goed thuisbehandelingsprogramma belangrijk is om je huid gezond en fris te houden. Dus laten we beginnen.

Het eerste wat u wilt doen is een gezichtsbehandeling laten doen. Misschien heb je er thuis al een, maar als dat niet zo is, moet je echt overwegen er een te nemen. Gezichtsbehandelingen zijn in het algemeen goed voor je, en een goede gezichtsbehandeling helpt om je huid er goed uit te laten zien.

Het volgende wat je moet doen is niet te veel alcohol drinken. Hoewel je misschien denkt dat je niet genoeg drinkt om al die rimpels en andere huidproblemen te veroorzaken, heb je het mis. Alcohol zorgt ervoor dat de huid rond je mond en je ogen zich vult met sap en dat je huid uitdroogt. Het eindresultaat is dat de huid rond je mond putjes krijgt, en niet meer zo glad is als het zou moeten zijn.

Ook zuren en andere agressieve chemicaliën moeten worden vermeden. Hierdoor kan de huid rond je ogen en mond verzwakken en uitdrogen. Wanneer de huid uitgedroogd raakt, produceert ze meer olie, waardoor de acne erger wordt.

Wanneer u experimenteert met huidverzorgingsproducten of andere verzorgingsroutines voor uw huid, zult u ze waarschijnlijk uitproberen op een stukje huid. Voordat je crèmes, lotions of wat dan ook op je gezicht aanbrengt, test je het eerst op dat stukje huid. Zo weet u hoe goed het product op uw huid reageert en wat voor resultaten u kunt verwachten.

 

 

Acne wordt ook beïnvloed door emoties. Als je boos of overstuur bent, is de kans groot dat je acne krijgt. Je huid kan rood en gevoelig worden en het kan ook de acne bacteriën prikkelen. Veroorzaakt stress acne? Ja, bepaalde vormen van stress wakkeren de talgklieren aan die acne veroorzaken. Onthoud dat hoe erger de stress, hoe erger de acne.

Wat kunt u aan de aandoening doen? Je kunt proberen kalm te blijven en het te negeren. Hoe kun je je ontspannen als elke seconde telt en je ineens uren voor de spiegel staat? Je kunt dingen proberen zoals een vriendje, of een vriendin, vinden die ook niet met de lakens wiegt. Vrienden die je eraan herinneren hoe goed je eruit ziet, helpen je meestal om de razende golven acne die over je heen spoelen te negeren.

Je kunt ook proberen om een voedzaam dieet een onderdeel van je dagelijkse routine te maken. Door ervoor te zorgen dat u veel vers fruit en groenten eet, kunt u acne voorkomen. Maar dit moet ook gepaard gaan met regelmatige lichaamsbeweging en het drinken van veel water.

Zoals je gemerkt hebt, zal acne niet snel toeslaan als je gezond bent. Als je op je best bent, zou je in staat moeten zijn om de opkomende vloed van acne te negeren. Als je niet gezond bent, en je beweegt niet, heb je de acne misschien al getriggerd. Blijf gezond en zorg ervoor dat je genoeg water drinkt.

Er zijn tal van huidverzorgingsproducten die tegen acne bedoeld zijn. Maar het is beter om ze te vermijden. Sommige producten zijn gewoon te agressief. Dus is het tijd om met je arts te praten over een meer natuurlijke aanpak. Voor meer informatie kunt u ook kijken op Real Skin Care Product Blog. Zij hebben onder andere geschreven over de beste anti-acne huidverzorgingsproducten die op de markt te vinden zijn.

Na verloop van tijd zal de huid resistent worden tegen de acne-bestrijdende producten, dus het is het beste om het gebruik ervan te vermijden, tenzij uw arts u toestemming geeft. Neem in plaats daarvan een vrij verkrijgbaar geneesmiddel tegen acne totdat uw huid klaar is om aan de chemicaliën te worden blootgesteld. De acne-producten kunnen de huid irriteren en rood maken. Maar het algemene effect is dat de acne waarschijnlijk zal verdwijnen omdat je er niet meer mee te maken hebt.

Met andere woorden, als u goed voor uzelf zorgt, zorgt uw huid goed voor u. Helaas zijn er mensen die light-producten gebruiken om acnebehandelingen te bemoeilijken. In plaats van van de acne af te komen, maken ze het erger. Je zou je probleem kunnen verergeren door lichtere producten te gebruiken.

Er zijn veel verlichtingsproducten verkrijgbaar. Maar je zou verbaasd zijn hoeveel van hen zijn gewoon goedkope imitaties. Er zijn enkele producten van hoge kwaliteit die in salons en online worden verkocht.

Voor meer informatie over de meest effectieve behandelingen van acne zijn er vele uitstekende boeken te vinden. Ik weet zeker dat je van ze gehoord hebt. Een van de beste is De slierten van hoop.

Als je er nog nooit van gehoord hebt, probeer het dan eens. Je zult er versteld van staan hoeveel mensen je tegenkomt met geweldige resultaten van dit boek. Je kunt veel van het boek leren, dus als je meer wilt weten, zijn ze zeker de moeite waard om te bekijken.